Een bedrijfsvideo laat u maken bij Protails uit Boxtel, Noord Brabant

Wat kost dat nu eigenlijk, een bedrijfsvideo laten maken? En welke opties zijn er allemaal, en wat zijn de prijzen waarop u moet rekenen?

Wat kost een bedrijfsfilm?


Wilt u meer omzet genereren voor een bepaalde dienst, of juist engagement creëren voor u bedrijf of merk? Hierin verschillen de prijzen dan ook en zouden we graag wat dieper met u in gesprek gaan. Omdat iedereen tegenwoordig tegen een mooi budget een camera kan kopen, is het vaak lastig voor een klant om overzicht te hebben over de begroting en inzicht in wat een professionele video productie nu echt kost.

Een voorbeeld;
U heeft zelf een eigen onderneming en uw doel is meer klanten binnen halen. De buurjongen kan voor u een bedrijfsfilmpje maken voor €500 euro terwijl een grote agency er €5000 euro voor vraagt. Beide opties zou een slechte investering zijn als er geen aandacht besteed wordt aan wat er ná oplevering plaats vind. Uiteraard zal een grotere partij beter zijn opgeleid en zich meer verdiepen in de technische aspecten van het filmen. Dit verklaard natuurlijk ook waarom de prijsverschillen zo divers zijn. Het uiteindelijke doel was om meer klanten binnen te halen, maar als de video qua inhoud, kwaliteit en marketings strategie niet op de juiste manier aangepakt wordt, zal de video ook niet gezien of zelfs niet gewaardeerd worden!

Wat is een goede bedrijfsfilm of productvideo voor u waard?
U zult zelf ook snappen dat de 'return on investment' velen malen hoger zal zijn als u direct op de juiste manier investeert in een bedrijfsfilm of productvideo. Wij geven u graag gratis advies en kunnen u na een eerste gesprek een transparante begroting toesturen. Zo heeft u bij ons ook inzage in de productionele kosten en leveren wij ongeacht het budget altijd kwaliteit op. U bent van harte welkom in ons film en post-productie studio gevestigd in  Brabant's Boxtel (tussen Eindhoven en 's-Hertogenbosch) maar uiteraard kunnen we ook telefonisch of via Zoom kennismaken durende de Covid lockdown.

Founder & CEO

Marvin Labod

Co-Founder & Software Engineer

Wilt u meer informatie over een bedrijfsvideo of bent u geïnteresseerd in de kwaliteiten van Studio Protails? Neem dan direct contact op via het bovenstaande telefoonnummer.

Onze klanten

Restaurant
De Rozario
Online betaalplatform
PayPal
Muziekuitgeverij
Warner Chappel Music