Wij werken graag op langere termijn samen met agencies.

Vertrouwd partnerschap met garanties

Omdat wij volledige producties uit handen kunnen nemen staan we altijd open om ons netwerk uit te breiden. We werken al jaren samen met een aantal succesvolle agencies die gecompliceerde en volledige film- of videoproducties uit besteden en zo hun klanten de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Wij maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken en uw meer over onze diensten te vertellen.

MAAK EEN AFSPRAAK
Een selectie uit onze diensten

Full video production

Voor een bedrijfsvideo, corporate presentatie of (short)film bieden we een volledige productie team aan waar alles tot in detail uitgewerkt wordt. Van concept ontwikkeling tot uitvoeren op set en het opleveren na post-productie.
Workflow

Color grading

Gespecialiseerd in kleur correctie en color grading om het beeld tot leven te laten komen. In onze studio werken we met gekalibreerde monitoren om zo een consistent en passend resultaat te behalen in SDR of HDR.
Onze grading studio

Social video content

Bij de branding of het promoten van een product of persoon mag uitstekende social content niet ontbreken. Vraag naar onze speciale prijzen voor een langere termijn oplevering aan uw eigen social database.
Socia media content

Motion control

In onze film studio kunnen we door het gebruik van onze robot arm dynamische en vooral unieke content creëren voor o.a. branding van producten. In combinatie met (super) slow-motion krijg je direct een visueel aantrekkelijk plaatje.
Hoe werkt het?

Geïnteresseerd in een partnerschap?

kennismaking